Yes, there are “those people” who think they can “get to know” someone by what they post, but that is the wrong idea to have! Mostly people post things to social media that they either LOVE or INTERESTS them. People also post things, at least I know I do, to motivate, inspire, or to be sassy/witty. How could you really know, truly know someone by their posts?

So here are 10 questions and 10 answers for you to “Get To Know” me. HINT: if you really want to get to know me the best way to ASK me!

Question 1: If I had to eat the same foods over and over, what might those be?

Answer: I could literally eat pizza, pasta, peanut butter and French Fries every day if needed.

Question 2: What is the dumbest way you’ve been hurt?

Answer: Luckily for me, it’s the ONLY time I broke a bone. 6th grade on my best friend’s driveway on Valentine’s Day, I slipped on the ice and broke my wrist.

Question 3: Who is your all-time favorite Disney character?

Answer: It’s Cinderella. Classic.

Question 4: What am I afraid of?

Answer: Bees, Spiders, Snakes ( I stepped on 2 of them growing up!) I don’t like the dark but I’m not afraid of it- I rather not be in the dark if that makes sense!

Question 5: Favorite Flower / favorite bug / Favorite color:

Answer: Daisies / Ladybugs / Pink

Question 6: Favorite Vacation Spots

Answer: ANYWHERE there is a Beach and Lake George, NY – I love that town so much! It’s quint, relaxing, and fun. Also there people there are so nice!

Question 7: What talents do you have that nobody knows:

Answer: I played the flute and violin growing up. I also wrote a song that was played on Z100 . Also, I am good at finding missing objects. Anytime any one has something missing, they call me.

Question 8: What did I study in college?

Answer: I started with journalism as I wanted to be a hockey writer or a football writer, but I switched my major to teaching because I fell in love with the kids I was teaching in the summer one year as an assistant and never looked back. So I majored in Education with a minor in English. This was I could always come back to writing later on. Everything does come full circle and I have written over 9 books. And millions of blogs. (either as a ghostwriter, blogger for other sites or my own material.)

Question 9: If you could choose to do anything for a day, what would it be?

Answer: Sometimes the best adventures are the ones not planned. I would simply just go on an adventure, whether it was driving some place, shopping, finding a new fun thing to try, ( I have never yet gone to a golf range before) going on a nature walk in a new place, or just spending time with my nephew and niece – those are unplanned adventures for sure!!

Question 10: What are your favorite holidays?

Answer: My Birthday ( yes, it’s a freaking holiday! I celebrate all month long (April BTW) And Christmas! I love baking my Christmas cookies and buying and making gifts for others. It’s my favorite time of the year!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s